Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Křenová omáčka

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Křenová omáčka je výrazná chuťově a v kombinaci s libovým plátkem masa je doslova neodolatelná. V hrnci smícháme mléko se zakysanou smetanou, moukou a osolíme. Směs přivedeme k varu, chvilku povaříme a přidáme nastrouhaný křen. Omáčku dosolíme, přidáme trochu citronové šťávy nebo octa, popřípadě i osladíme. Křenovou omáčku podáváme s houskovým knedlíkem a samozřejmě můžeme přidat i plátek hovězího masa.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sarka.novotna.355 |24. listopadu 2014
výborná Odpovědět
Januse |15. řijna 2013
tak jsem našla jednoduchý a určitě dobrý recept tak udělám manželovi radost, už omáčku chce strašně dlouho tak se pokusím díky za tip Odpovědět
aknalb |15. května 2013
dělám :-) Odpovědět
kote19 |3. března 2013
vyzkouším :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!