Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Krůtí maso po čínsku

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si nakrájíme krůtí na kostky, které dáme do větší nádoby. Rozšleháme vejce a přilijeme, také sůl, škrobovou moučku, strouhaný čerstvý zázvor a sójovou omáčku. Vše řádně promícháme a dáme do ledničky na 3-4 hodiny odležet. A můžeme se vrhnout na nudle. Takže, vezmeme si skleněné nudle a uvaříme podle návodu - každé se vaří jinak dlouho. Hlavně důkladně slíváme a propláchneme studenou vodou a dáme stranou. Poté si na pánvi rozehřejeme olej, na kterém osmahneme naše naložené maso. Po chvíli přisypeme na nudličky nakrájený pórek a ještě krátce pečeme. Ve finále přihodíme skleněné nudle, které společně s masem na pánvi prohřejeme. Krůtí maso po čínsku je lehké a chutné jídlo!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

hana.molcarova |11. června 2013
mnam :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!