Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Krůtí ragú

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso si připravíme a nakrájíme na malé kostičky. Na jemno nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájenou mrkev osmahneme na sádle. Po chvilce přidáme maso a opékáme, dokud se nezatáhne. Na konce přimícháme na kousky nakrájená rajčata, kostku bujónu a okořeníme solí, pepřem a provensálským kořením. Směs podlijeme vodou a dusíme pozvolna asi 30 minut. Poté přidáme na půlky překrájené kukuřičky, na kousky nakrájenou papriku, pórek a znovu povaříme asi 10 minut. Nakonec ragú osolíme a vmícháme nasekanou petrželku. Můžeme podávat rýží, brambory i těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!