Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Kuře na bílém víně

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Co takhle zkusit kuře na bílém víně? Rozhodně nebudete litovat. Nejprve si kuře vykostíme, nakrájíme na větší kousky, maso osolíme, opepříme a opečeme na směsi oleje a másla. Poté přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a bylinky. Vše osmahneme, zalijeme částí vína a dusíme doměkka. Podle potřeby ještě podléváme. Nakonec přidáme plátky žampionů, dochutíme kečupem, solí, pepřem a dodusíme. Kuře na bílém víně podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |14. května 2013
mňam, vypadá nádherně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!