Kuře nejprve dobře omyjeme, rozdělíme ho na několik porcí, posypeme ho grilovacím kořením a na oleji s máslem ho opečeme ze všech stran dozlatova. Mírně ho podlijeme a dusíme doměkka. Maso vyjmeme na talíř a do výpeku dáme na proužky nakrájené cibule a dusíme je dožluta. Přidáme čubricu, podlijeme vodou, přidáme bujon a dusíme tak dlouho, až se cibule rozdusí. Brambory uvaříme ve slupce a když jsou chladné, tak je oloupeme a nakrájíme na plátky. Rajčata nakrájíme na silnější plátky a na tuku je osmahneme, aby se vydusila část šťávy. Dno pekáčku vymastíme olejem, rozložíme osolené a okmínované brambory, na ně dáme dušená rajčata a nakonec připravené kuřecí maso. Cibulovou omáčku dosolíme podle chuti a nalijeme ji na maso. Pekáček dáme do předehřáté trouby a pečeme tak dlouho, až omáčka začne na povrchu zlátnout. Jako příloha je vhodné pečivo nebo dušená rýže.