Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Kuřecí řízky v brambůrkách

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravíme si maso a zlehka ho naklepeme. Osolíme, opepříme a přidáme citrónovou šťávu s worchestrovou omáčkou, necháme odležet alespoň hodinu. Na obalení budeme potřebovat směs z rozšlehaného vejce, škrobové moučky, najemno nastrouhaného parmezánu a čerstvé nasekané bazalky. Řízky pečlivě obalíme ve směsi a poté v rozdrcených brambůrkách. Vyskládáme je na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě asi 30 minut. Kuřecí řízky podáváme nejlépe se zeleninovým salátem, ale můžeme i s vařeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!