Dýňové tortelínky
60
0
1
Na větší pánvi rozehřejeme olej, zpěníme na něm nadrobno nakrájenou cibuli a přihodíme plody moře. Po chvíli je podlijeme bílým vínem a dusíme doměkka. Lasagne připravíme podle návodu na obalu. Dále si připravíme rybí filé. Zakapeme citronem, osolíme a zaprášíme moukou. Na másle opečeme dozlatova. Poté k filé přidáme předem připravený bešamel a krátce prohřejeme. Zapékací mísu vymažeme olejem, dáme do ní vrstvu lasagní, na ni plody moře, opět vrstvu lasagní a na ní rybí filé s bešamelem. A takto střídáme dokud máme lasagne. Finální vrstvu tvoří lasagne, které posypeme nastrouhaným tvrdým sýrem. Vložíme do předem rozehřáté trouby a zapékáme dokud nám sýr nezezlátne. Bon apetit!