Pokud máte rádi houby, máme tu pro vás lasagne zapečené se žampiony. Tento pokrm uspokojí vaše chuťové buňky a věřte, že nikdy nebudete mít dost. Schválně, kolikrát si půjdete přidat? Jdeme na to. Lasagne si uvaříme podle návodu na obalu. Mezitím zpěníme na oleji cibuli s prolisovaným česnekem, poté přisypeme na plátky nakrájené žampiony. Až pustí šťávu, vmícháme nakrájená oloupaná rajčata, rajčatový protlak, oregano, tymián, osolíme a opepříme. Pomalu dusíme doměkka. Mezitím si ještě připravíme bešamel. Zapékací mísu vymažeme olejem a střídavě klademe vrstvy lasagní, směsi žampionů a bešamelu. Poslední vrstvou budou lasagne, které posypeme nastrouhaným sýrem. Vložíme do středně vyhřáté trouby a zapékáme dozlatova. Dobrou chuť!