Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Margot řezy

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve ušleháme do bílé pěny 3 žloutky s cukrem, do čehož postupně přidáváme olej a střídavě mouku, která je smíchaná s práškem do pečiva. Je-li to potřeba, ředíme hmotu mlékem. Nakonec do těsta jemně vmícháme z bílků ušlehaný sníh. Potom si vymažeme pekáč a těsto do něj rovnoměrně vylijeme. Na něj nalijeme teplý pudink a pečeme cca 30 minut. Po vytažení z trouby potřeme buchtu kysanou smetanou, kterou našleháme s vanilkovým cukrem a tuto polevu posypeme čokoládou Margot, kterou nastrouháme nejlépe nahrubo. V nejlepším případě by se hotová buchta měla nechat odležet jeden den. pudinková náplň: 0,5 l mléka, 1 čokoládový pudink, 1 lžíce kakaa, 1 lžíce cukru| poleva: 400 g smetany, 1 vanilkový cukr, 1 čokoláda Margot

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Pavluška |5. března 2014
Na fotu je úplně jiný moučník než v receptu ??? Odpovědět
kote19 |27. června 2013
vyzkouším Odpovědět
lidusak |26. června 2013
zkusím Odpovědět
Semyaza |19. června 2013
vyzkouším Odpovědět
T3r3z |4. června 2013
Nejlepší je používat pečící papír :-) Odpovědět
eviti |12. května 2013
dělám stejnou buchtu Odpovědět
tepito |3. května 2013
děláme-doporučuji Odpovědět
Aidel |9. března 2013
Juuu :) Odpovědět
Penelope |4. února 2013
Vypadají úžasně! :) Odpovědět
trnecek |19. ledna 2013
pěkné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!