Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Masové fondue s ďábelskou omáčkou

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve nakrájíme svíčkovou na kostičky, které osolíme, opepříme a rozložíme na mísu. Poté všechny suroviny na omáčku, kromě tabasca, nahrubo rozmixujeme a dáme do misky. Pak přidáme tabasca podle chuti. Do misky na fondue si dáme horký olej, který udržujeme stále vroucí a hosté si napichují kousky masa a sami si ho v misce smaží. Poté si ho namáčejí v pikantní omáčce.  Masové fondue s ďábelskou omáčkou jsou výtečné s bílým vínem a tmavým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |22. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!