Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Masové hašé

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zkuste tento jednoduchý a rychlý recept. Vezmeme pánev a rozehřejeme na ní máslo. Na másle zpěníme cibuli, kterou pak zasypeme moukou a připravíme si světlou jíšku. Tu si poté osolíme, opepříme a vmícháme nadrobno pokrájené bylinky. Zalijeme mlékem, rozmícháme, přidáme na jemno mleté vařené maso a důkladně povaříme. Masové hašé podáváme s vařenými bramborami a salátem z čerstvé zeleniny. Přejeme dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |25. září 2015
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!