Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Medová kachna

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si připravíme zálivku ze všech ingrediencí a  kachnu potřeme. Vložíme do pekáčku, podlijeme trochou vody a pečeme v předem rozehřáté troubě. Po chvíli snížíme teplotu a pečeme do měkka. Nezapomeneme podlévat a polévat vypečenou šťávou. Hotovou, křupavou kachničku nakrájíme na menší kousky, podáváme s rýží a zeleninovou oblohou. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!