V hrnci na mléko ("pískáč") si uvaříme kaši z 1/4 l vody, 15 dkg sádla nebo Hery, špetka soli a 15 dkg hladké mouky. Tuto směs pak dáme dolu z ohně a vmícháme 6 vajec - jedno po druhém.
Vzniklé těsto rozdělíme na dva plechy vyložené pečícím papírem a rozetřeme na 2 stejné placky. Pečeme na 220°C asi 15-20 minut. Během pečení se nám na těstě tvoří hrboly, které vypadají jako mraky.
Krém: Z 3/4 l mléka, 1 + 1/2 sáčku vanilkového pudinku,3 lžic polohrubé mouky a 3 lžic rumu si uvaříme kaši. Necháme jí zchladit a přimícháme do ní 5 lžic moučkového cukru a 1 Heru. Pořádně našleháme.
Vzniklý krém pak namažeme na vychladlou upečenou placku a přiklopíme druhou plackou. Ozdobíme cik cak čokoládou a dáme chladit - ideálně do druhého dne.