Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Mufloní kotlety s bylinkovým máslem

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Už jste někdy připravovali mufloní maso? Zkuste to s naším receptem, který vám přesně řekne jak na to...a můžete vyčarovat delikatesní pokrm. Nejprve si mufloní maso pečlivě odblaníme a naklepeme. Osolíme, potřeme olejem a dáme do ledničky tak na 2 hodiny odležet. Mezitím si připravíme bylinkové máslo. Změklé máslo smícháme s nadrobno nasekanou petrželkou + pažitkou, mletým pepřem, solí a několika kapkami citronové šťávy. Máslo řádně promícháme a dáme do chladna. A můžeme se vrhnout na maso. Dáme jej na mřížku předem rozehřátého grilu a opečeme z obou stran doměkka. Mufloní maso servírujeme s bylinkovým máslem, zeleninovou oblohou a čerstvým pečivem. Mufloní kotlety s bylinkovým máslem jsou výtečné s červeným vínem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!