Už jste někdy připravovali mufloní maso? Zkuste to s naším receptem, který vám přesně řekne jak na to...a můžete vyčarovat delikatesní pokrm. Nejprve si mufloní maso pečlivě odblaníme a naklepeme. Osolíme, potřeme olejem a dáme do ledničky tak na 2 hodiny odležet. Mezitím si připravíme bylinkové máslo. Změklé máslo smícháme s nadrobno nasekanou petrželkou + pažitkou, mletým pepřem, solí a několika kapkami citronové šťávy. Máslo řádně promícháme a dáme do chladna. A můžeme se vrhnout na maso. Dáme jej na mřížku předem rozehřátého grilu a opečeme z obou stran doměkka. Mufloní maso servírujeme s bylinkovým máslem, zeleninovou oblohou a čerstvým pečivem. Mufloní kotlety s bylinkovým máslem jsou výtečné s červeným vínem.