Máslo promíchejte s bylinkami, česnekem a citronovou kůrou a rozdělte ho na poloviny. Každou zabalte do potravinářské fólie, aby bylo máslo zformované do válečku, a dejte ztuhnout do chladničky. Králičí stehna vykostěte – malým nožem kolem dokola odřízněte maso co nejtěsněji u stehenní kosti a kost vytrhněte ven. Do vzniklých otvorů vložte válečky másla. Každé stehno omotejte 5 plátky pancetty. (Takto připravená stehna vydrží v chladničce 24 hodin.) Troubu předehřejte na 220 °C. Stehna dejte do pekáče a pečte je 30–45 minut. Vyndejte z trouby a po 5 minutách nakrájejte na plátky. Smetanu smíchejte s oběma hořčicemi, zahřejte ji a nechte zhoustnout. Ochuťte citronovou šťávou, případně osolte. Plátky masa přelijte omáčkou a podávejte s vařeným bramborami.