Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Okoun podle Mlynáře

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Okoun je znám tím, že má hodně kostí. Proto jej nedoporučujeme těm, kteří vybírání kostiček nesnáší. Takže vezmeme si středně velké okouny, očistíme, důkladně opláchneme  a osušíme. Potřeme solí uvnitř i na povrchu a posypeme mletým bílým pepřem. Nadrobno nasekanou čerstvou petržel smícháme s hladkou moukou a ryby si v této směsi obalíme. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje s máslem a opékáme z obou stran. Ve finále zakápneme citronem. Okoun podle Mlynáře se podává s bramborovou kaší a oblohou z čerstvé zeleniny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!