Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Paprikové maso

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Červené fazole přes noc namočíme do většího množství vody a druhý den je bez soli uvaříme do měkka. Maso umeleme na strojku, osolíme, promícháme s cibulí a osmahneme na oleji. Pak přidáme oloupaná nakrájená rajčata, celou papriku nakrájenou na proužky, fazole a společně podusíme asi hodinu, aby bylo maso měkké. Ke konci dušení maso zalijeme červeným vínem a ještě krátce podusíme, aby se alkohol vyvařil. Paprikové maso dosolíme podle chuti a zahustíme lžící hotové jíšky. Jako příloha je vhodné bílé pečivo, brambory nebo chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |15. března 2013
Zajímavý a lákavý recept! Odpovědět
Sona |5. ledna 2013
:) vypadá to velice zajímavě :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!