Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Pařížské řízky

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si rozšleháme vejce, osolíme, přimícháme mléko a mouku. Mícháme, dokud nemáme hladké husté těstíčko. Naklepeme si maso, které osolíme , obalíme v hladké mouce a poté v těstíčku. Plátky masa necháme od přebytečného těstíčka okapat. Rozehřejeme tuk a řízky zvolna smažíme po obou stranách dozlatova. Hotové řízky vyjmeme, necháme okapat a ihned podáváme. Pařížské řízky podáváme s bramborovou kaší či vařeným bramborem. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!