Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Parmské řízky

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si řízky naklepeme a osolíme. Poté je obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a jemné strouhance smíchané s nastrouhaným sýrem. Rozehřejeme si oleje a na něm zvolna smažíme řízky, aby sýr nezhořkl. Parmské řízky jsou nejlepší s bramborovou kaší, či bramborovým řízkem. Jako doplnění pokrmu je dobrá čerstvá zelenina. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |30. září 2014
ukládám Odpovědět
Januse |21. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!