Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Pečený chřest se sýrem riccota

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejenže chřest skvělé chutná, ale je také nízkokalorický. Kupujte jen pevné a silné stonky a vždy pečlivě oloupejte celý stonek. Chřest oloupejte nakrájejte na silná kolečka. Povařte asi 5 minut a slijte (vývar si schovejte na později). Mouku osmahněte na másle a zalijte chřestovým vývarem tak, aby vám vznikla kašička. Postupně pomocí metly či ručního mixéru vmíchejte riccotu a přidejte nastrouhaný muškátový oříšek. Do formy vyskládajte chřest a zalijte ho riccotovou směsí. Pečte asi 45 minut ve vyhřáté troubě. Můžeme podávat jako hlavní chod či přílohu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!