Plátky platýze necháme rozmrznout, opláchneme je studenou tekoucí vodou, osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce (přebytečnou mouku otřepeme). Jablka omyjeme, osušíme, rozčtvrtíme, vykrojíme jádřinec a dužninu pokrájíme na kostičky. Žampiony očistíme, otřeme kuchyňským papírem, případně omyjeme, osušíme a podle velikosti buď rozpůlíme, nebo rozčtvrtíme. Očistíme jarní cibulku, omyjeme ji a osušíme. Bílou část pokrájíme na kousky dlouhé asi 2 cm. V pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejeme olej a rybu v něm krátce po obou stranách opečeme. Pak ji vyjmeme, upravíme na talíř a udržujeme v teple. Estragon opláchneme studenou vodou, osušíme, lístky otrháme od stonků a nahrubo nasekáme. Rozehřejeme máslo nebo margarín, opečeme v něm nejprve kousky jarní cibulky, pak žampiony a nakonec přidáme kostičky jablek. Dochutíme solí, pepřem a estragonem. Směs upravíme na talíř k plátkům a podáváme vařenými brambory.