Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Pikantní hovězí maso

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso omyjeme, osolíme a špičatým úzkým nožem do něho uděláme otvory směrem po vlákně a zasuneme do nich kořenovou zeleninu, slaninu a okurky nakrájené na klínky. Na pánev dáme tuk, zahřejeme ho a cibuli na něm osmažíme. Přidáme maso, na všech stranách ho opečeme a přidáme zbytky jemně pokrájené zeleniny, slaniny a okurek. Podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou, později bez poklice opečeme dozlatova. Šťávu zahustíme moukou smíchanou s kouskem másla, provaříme a podáváme k nakrájenému masu. Jako příloha jsou vhodné brambory nebo rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |23. ledna 2013
velká dobrota!!!!!!!! Odpovědět
petr.helman.5|21. března 2013
Vypadá to??Skvěléééé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!