Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Pikantní marinovaný humr

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Humry si nejdříve naložíme do marinády. Tu vyrobíme smícháním vody, oleje, kečupu, soli, citronové šťávy, bílého vína, nasekaných bylinek a tabasca. Humry vložíme do kastrolu a marinádou zalijeme. Dáme na asi tak na šest hodin odležet do ledničky. Poté kastrol poputuje do mírně předehřáté trouby. Necháme tak dlouho, dokud nezměknou. Pikantní marinovaný humr se podává s čerstvým pečivem a citronem na pokapání. Dobré chutnání!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |10. prosince 2012
určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!