Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Plněná vepřová panenka

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve vepřovou panenku podélně nakrojíme a rozklepeme na tenký plát, který si osolíme, okořeníme a pokryjeme plátky anglické slaniny. Na slaninu přijdou kolečka cibule a plátky čerstvých žampionů. Kapii si nakrájíme na silnější nudličky, které položíme doprostřed. Poté plát stočíme do rolky a upevníme jí jehlami, párátky či omotáme bílou nití. Ve finále rolku potřeme částí oleje a položíme na mřížku, kterou dáme na předem rozehřátý gril. Maso podle potřeby potíráme olejem a grilujeme doměkka. Plněná vepřová panenka se podává s bramborami pečenými v alobalu či hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Nika026|2. prosince 2014
Zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!