Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Plněné dančí řízečky

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si plátky dančího masa osolíme, okořeníme a položíme na ně plátky slaniny, dále kapary, kolečka cibule a zakapeme kečupem. Takto připravené řízky přeložíme a spíchneme jehlami či párátky. Dále obalíme v hladké mouce a opečeme na předem rozehřátém oleji. Přidáme ještě máslo a podlijeme vodou. Zvolna podusíme doměkka. Plněné dančí řízečky servírujeme s opečeným bramborem a zeleninovou oblohou. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |27. prosince 2013
ukládám Odpovědět
biglol |14. listopadu 2013
pěkné Odpovědět
dagmar.vrbicka |8. června 2013
zajímavé Odpovědět
trnecek |29. ledna 2013
moc se mi to líbí.. jinak dančí je opravdu skvělé maso Odpovědět
david.kruml.1 |8. prosince 2012
vypadá to velice dobře hned v neděli to vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!