Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Pohanková kaše s brynzou

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Samozřejmě, že každý zná klasiku - halušky s brynzou, ale tato obměna je též výtečná. Uvaříme si jeden hrnek pohanky v jednom a půl hrnku vody. Nezapomeneme osolit! Mezitím si vezmeme pánev, rozehřejeme olej a osmahneme najemno nakrájenou cibuli. V dalším hrnci si nasucho rozpustíme brynzu. Na talíř dáváme pohankovou kaši, brynzu a ozdobíme osmahlou cibulkou. Pohanková kaše s brynzou je výtečná jako oběd či večeře. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!