Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Polévka z bílého zelí

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si nakrájíme cibuli a pórek nadrobno, pak zpěníme na oleji. Přidáme na kostičky nakrájené maso, osmahneme, doplníme zelím nakrájeným na nudličky a znovu krátce osmahneme. Vše zalijeme vodou, přidáme k tomu houby namočené v trošce vody, ochutíme solí, pepřem, kmínem a sušenými bylinkami a vaříme téměř doměkka. Přidáme mrkev nakrájenou na plátky a kostičky brambor, prolisovaný česnek a povaříme doměkka. Podáváme s kopečkem zakysané smetany a nakrájenou pažitkou nebo petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!