Do hrnce dáme vodu, kterou svaříme, osolíme ji, přidáme tuk, necháme ho rozpustit a za stálého míchání nasypeme všechnu mouku. Na mírném plameni stále mícháme, až se těsto přestane chytat vařečky i hrnce. Pak ještě chvíli mícháme mimo oheň. Do teplého těsta dáme postupně vajíčka jedno po druhém a každé velmi dobře promícháme. Na pomoučněném vále vyválíme lístkové těsto do tvaru kruhu a dáme ho na vymaštěný plech. Vaječné těstíčko dáme do cukrářského sáčku se širší trubičkou a na lístkové těsto nastříkáme spirálu. Tak použijeme asi jednu polovinu těsta. Z druhé poloviny vytvoříme na okraj plechu asi 20 pusinek. Obě těsta lehce pocukrujeme , vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi půl hodiny, až je moučník zlatavý. Během pečení není dobré otvírat troubu a snižovat teplotu. Upečený moučník vyjmeme z trouby a necháme vychladnout. Mezitím si připravíme krém tak, že mléko smícháme s cukrem a pudingovým práškem a uvaříme. Sejmeme ho z ohně, promícháme a do horkého vmícháme postupně všechny žloutky. Hustým krémem naplníme všechny pusinky, které jsme si předem rozkrojili ostrým nožem a opět je spojíme. Zbylý krém smícháme se sněhem ušlehaným ze tří bílků a trochy cukru. Tímto krémem ozdobíme dort, pusinky položíme okolo obvodu a přelijeme kávovou polevou. Celý dort necháme dobře vychladit a zdobíme ho šlehačkou. Kávová poleva: 200 g moučkového cukru dáme do misky, přidáme 5 lžic horké černé kávy a mícháme tak dlouho, až poleva zhoustne.