Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Roštěná vepřová pečínka

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve pečeni zbavíme přebytečného tuku. Maso pak osolíme, okořeníme, potřeme částí oleje a dáme do ledničky na 3-4 hodiny či přes noc odležet. Pečeni v celku napíchneme na jehlu a vložíme do rozehřátého grilu. Grilujeme ze všech stran a podle potřeby potíráme zbytkem oleje. Když je pečínka hotová, necháme jí ještě chvíli stát a pak jí nakrájíme na plátky. Roštěná vepřová pečínka se podává s chlebem a zeleninou. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!