Plátky vepřového masa si řádně naklepeme, osolíme a opepříme. Pak si vezmeme mleté maso, které si okořeníme muškátovým květem a zamícháme s vejcem. Touto směsí potřeme plátky masa , přeložíme je, spíchneme jehlami a vytvarujeme na plocho. Předehřejeme si troubu a pak do ní vložíme vymazaný pekáč s masem. Maso pečeme doměkka, nezapomeneme přelévat šťávou a podle potřeby podlévat. V polovině pečení maso obrátíme. Mezitím si na pánvi rozehřejeme olej, vhodíme pórek, plátky žampionů, osolíme, opepříme a podusíme doměkka. Zeleninu ochutíme worcesterskou a sójovou omáčkou a zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou v trošce vody. Nakonec zjemníme smetanou, prohřejeme a vmícháme kari koření a vypečenou šťávu. Zeleninovou směs s omáčkou poklademe na slavnostní plněné plátky, podáváme s hranolky.