Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Smažená telecí játra v těstíčku

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si odblaníme játra, pokrájíme si je na menší kousky, po okrajích nařízneme a zlehka naklepeme. Potom si z vajíčka, soli, vína a mouky vytvoříme těstíčko, tak husté, aby kapalo. Plátky jater si namáčíme do těstíčka, zlehka okapeme a hned dáváme na pánev s rozehřátým olejem. Játra osmažíme z obou stran dozlatova a po osmažení osolíme. Kdybychom je osolili dříve, játra by ztvrdla. Smažená telecí játra v těstíčku jsou výborná s bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!