Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Smažený vepřový řízek

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa omyjeme, osušíme, naklepeme a osolíme. Z obou stran obalíme v mouce. Vejce našleháme s mlékem a plátky masa v něm z obou stran namočíme a nakonec obalíme ve strouhance. Pak je v rozpáleném oleji smažíme postupně z obou stran dozlatova. Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |30. června 2013
To je dobrůtka :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!