Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Špízy od rybáře

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ryby jako je například kapr, losos, candát či úhoř můžeme použít na tyto špízy. Takže rybí maso zbavíme kostí, kůže a nakrájíme na větší kostky. Poté osolíme, pokapeme worcesterskou omáčkou, citronovou šťávou a polovinou oleje. Maso z ryb vložíme do chladničky na 4 hodiny odležet. Pak vezmeme špízové jehly a střídavě na ně rybí maso napichujeme. Zbylý olej rozehřejeme na pánvi a špízy na něm pomalu opékáme ze všech stran. Špízy od rybáře servírujeme s vařeným bramborem a salátem z čerstvé zeleniny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!