Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Št'ouchané brambory

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Vaříme v mírně osolené vodě 15 – 20 minut. Bílé fazole propláchneme a necháme okapat. Česnek oloupeme, nakrájíme na malé kousky, opečeme na oleji a osolíme a opepříme. Pórek omyjeme, očistíme, nakrájíme na kolečka a osmažíme na oleji. Brambory scedíme a zalijeme smetanou. Rozšťoucháme a přidáme pórek s fazolemi. Část pórku si odložíme na ozdobu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!