Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Studená rajská polévka

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Studená rajská polévka s limetovou šťávou je velice osvěžující za horkých letních dnů, ale zároveň se používá i při redukční dietě. Tento recept pochází z Francie, kde se polévka používá mezi různými chody na takzvané "vyčištění chuti".

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Rajčata omyjeme, rozkrojíme na půlky a vymačkáme šťávu i semínka. Rajčata dáme do mixéru spolu s worchester omáčkou, špetkou soli a rozmixujeme.
  2. Dále přidáme olej, limetkovou šťávu, olej, kečup, vodku a můžeme přidat i trochu Tabasco omáčky. Vše pořádně rozmixujeme a popřípadě dochutíme.
  3. Polévku propasírujeme přes síto a dáme vychladit alespoň na 4 hodiny do lednice. Zdobíme snítkem máty či čerstvé bylinky a podáváme s kouskem opečeného chleba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Uzzi1 |26. dubna 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!