Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Šumavské hovězí

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Nakrájíme si maso na nudličky, osolíme ho, opepříme a lehce zaprášíme moukou. Poté maso dáme na rozehřátý olej a za stálého míchání krátce opečeme. Podlijeme horkou vodou a zvolna dusíme dokud maso nezměkne. Během dušení občas zamícháme, podléváme podle potřeby. Potom si vezmeme smetanu a rozmícháme v ní zbytek mouky, přilijeme k masu a za stálého míchání povaříme. Vaříme do té doby dokud omáčka není krémová. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a majoránku. Vše ještě nechám přejít varem. Maso s omáčkou podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!