Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Svíčkové medailonky v omeletě

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si svíčkové řezy zlehka neklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Necháme si je asi tak dvě hodiny odležet. Pak si rozehřejeme olej a maso zprudka opečeme z obou stran. Snížíme teplotu, přidáme nakrájenou cibuli na kostičky, játra, houby a ještě chvíli pečeme. Ve finále zakapeme worcesterskou omáčkou. Potom si rozšleháme vajíčko, osolíme a na rozehřátém másle postupně připravíme čtyři omelety. Na ně dáme svíčkové řezy, směs cibule, jater, hub a přehneme. Svíčkové medailonky v omeletě podáváme s bramborami a čerstvou zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

evahu |14. ledna 2013
Jani dík, ale ta dotka je k jinému receptu na topkách a nebyly tam houby ani žádná omeleta. Odpovědět
jana.remkova.7 |12. ledna 2013
Evi, krásné foto!! Marie, parádní recept!!! Odpovědět
evahu |12. ledna 2013
Hezké Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!