Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Svíčkové řezy s drůbežími játry

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si svíčkové řezy naklepeme hranou ruky, osolíme, opepříme a obalíme plátky slaniny. Dále si  játra zbavíme žluči a žlučovodů. Rozehřejeme si olej a na něm řezy i játra z obou stran zprudka opečeme. Snížíme teplotu a zvolna dopečeme. Vše osolíme až nakonec, aby nám játra neztvrdla. Svíčkové řezy s drůbežími játry podáváme s různě upravenými bramborami. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!