Krůtí stehna na česneku s červeným vínem
60
0
1
Nakrájíme si osm řezů z vepřové panenky či kýty, do kterých uděláme ostrým nožem kapsy. Kapsy naplníme rajčetem, anglickou slaninou, žampiony, sýrem a pažitkou. Druhá náplň je debrecínka, směs pokrájených žampionů s pórkem a sýr. Potom si naplněné medailonky spíchneme párátky, osolíme a opepříme. Obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Pak snížíme teplotu a zvolna dopečeme. Tatranské vepřové medailonky podáváme s novými bramborami či bramboráčky. 1.Náplň: 8 plátků anglické slaniny 8 plátků rajčete 8 sterilovaných žampionů 80g oštěpku pažitka 2.Náplň: 8 plátků debrecínky 8 plátků uzené parenice 8 sterilovaných žampionů 1 malý pórek