Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Telecí ragú

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Telecí omyjeme a nakrájíme na kostky asi 2 x 2 centimetry a dáme ho do 3/4 litru osolené vařící vody. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, nahrubo nakrájenou kořenovou zeleninu a vaříme nejlépe v papiňáku doměkka. Mezitím si na pánev dáme máslo, na kterém lehce opražíme mouku, zalijeme ji 1 dcl mléka, přidáme vývar z masa a povaříme asi 15 minut. Přidáme muškátový květ, rozmixovanou zeleninu, smetanu a zbytek vývaru s masem. Vše dochutíme solí, ještě lehce provaříme a zakápneme trochou citronové šťávy. Jako příloha je vhodná dušená rýže nebo těstoviny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!