Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Tlačenka

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na recept tlačenka nejprve do hrnce nalijeme vodu, kterou osolíme a vložíme do ní všechno maso, které doměkka uvaříme. Po vychlazení ho vykostíme, nakrájíme na kostičky a na strojku umeleme kůže. Vše dáme do mísy. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme ji na sádle a přidáme k masu. Vše okořeníme, zalijeme polovinou vývaru, ze kterého jsme odstranili tuk a dosolíme podle chuti. Připravíme si sáčky na tlačenku, masovou směs do nich nalijeme, oba konce velmi dobře zavážeme provázkem a dáme vařit na 80 - 90 stupňů asi 2 hodiny. Pak tlačenku opláchneme a položíme na vál chladit a občas ji obracíme. Asi po 3 hodinách ji dáme do lednice a podáváme až druhý den s chlebem nebo pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |25. řijna 2014
vyzkouším Odpovědět
janackacka |28. července 2013
vypadá dobře, asi zkusím, kde se prodávají sáčky na tláču? Odpovědět
jana.remkova.7 |8. února 2013
Přidávám fotečku.. Odpovědět
DAMI |29. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
MAFIRA|24. února 2013
krásná a libová...cibulka,ocet,pepř a už jen baštit :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!