Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Trenčínské kotlety

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme, postranní kosti odsekneme a nasekáme kotlety, které mírně naklepeme, osolíme a opečeme z obou stran dozlatova na části sádla. Mrkev a celer očistíme, nakrájíme na tenké nudličky a opečeme na zbytku sádla. Přidáme na kostičky nakrájená rajčata, sůl, víno a vše podusíme. Nakonec přilijeme výpek z masa a povaříme. Při servírování touto směsí přeléváme kotlety a jako přílohu volíme opečené brambory, hranolky nebo vařený brambor.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!