Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Tukožroutská polévka

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Tukožroutskou polévku můžeme jíst kdykoli, jelikož je velmi zdravá a rozhodně zažene hlad. Je také součástí 7 denní diety, kdy pomáhá efektivně zhubnout. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Papriky a hlávkové zelí omyjeme a nakrájíme na kousky. Celer omyjeme, oloupáme a nakrájíme i s natí. Ve velkém hrnci vaříme dohromady asi 10 minut na prudkém ohni a poté na mírném dalších 20 minut. Přidáme rozmačkaná rajčata a necháme rozvařit dalších 20 minut. Tukožroutskou polévku můžeme trochu osolit a opepřit, dochutíme však nejlépe čerstvými bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!