Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Valašská roštěná

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Nejprve si roštěnky několikrát na okrajích nařízneme a obrácenou stranou paličky naklepeme. Osolíme, opepříme a na předem rozehřátém oleji po obou stranách zprudka opečeme.  Poté zmírníme oheň a maso pomalu dopékáme. Když je maso hotové, rozložíme na něj kolečka klobásy a posypeme sýrem a bylinkami. Pak v zapékací míse vložíme do předem rozehřáté trouby. Valašská roštěná se podává s vařenými bramborami. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!