Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Vařené hovězí maso se zeleninou

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve v hrnci přivedeme osolenou vodu k varu. Poté do ní vložíme hovězí maso, přidáme celou cibuli a pepř. Jakmile voda vzkypí, zmírníme oheň a vaříme asi tak dvě hodiny doměkka ( v tlakovém hrnci asi tak půl hodiny). Uvařené maso vyjmeme a ve vývaru krátce povaříme zeleninu. Uvařené maso nakrájíme, servírujeme se zeleninou a studenou omáčkou. Jednotlivé porce můžeme ozdobit čerstvými bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!