Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Vařené uzené maso s jablkovým křenem

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve zalijeme maso horkou vodou a povaříme 3-5 minut. Po té vodu slijeme a maso znovu zalijeme horkou vodou, přivedeme k varu, stáhneme oheň a podle kvality masa vaříme doměkka, asi tak hodinu. Mezitím si připravíme jablkový křen. Oloupeme si jablko a najemno ho nastrouháme, promícháme s cukrem, octem nebo citronovou šťávou, aby nezhnědlo, osolíme. K jablku nastrouháme oškrábaný křen a promícháme. Dochutíme podle potřeby. Uvařené maso scedíme, vykostíme a nakrájíme na plátky. Teplé uzené maso ihned podáváme s křenem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jindriska8 |13. května 2013
Ano,to je výborná pochoutka. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!