Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Vepřové plátky s kysaným zelím

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na 1 lžíci sádla osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, nakrájené zelí, podlijeme vodou a dusíme. Pak přidáme kmín, utřený česnek, sůl a zahustíme moukou rozmíchanou se smetanou, promícháme a podusíme ještě asi 2-3 minuty. Vepřové plátky naklepeme, osolíme. Na pánvi rozpálíme 2 lžíce sádla, vložíme maso a prudce opečeme dozlatova. Opečené maso přidáme do připraveného zelí, zalijeme zbylým tukem po pečení, promícháme a dusíme doměkka. Nakonec dle chuti osolíme. Podáváme s knedlíkem nebo s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!