Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Vepřové podle uzenáře

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si rozehřejeme sádlo a osmahneme si nadrobno nakrájenou cibuli.  Na cibuli přidáme na plátky nakrájené a neklepané maso, které opečeme z obou stran. Nakrájíme si slaninu na kostičky, klobásu na plátky a přisypeme k masu. Vše krátce opečeme, posypeme mletou paprikou a hned přidáme nakrájená rajčata, rajčatový protlak a nakrájenou papriku. Mírně podlijeme a podusíme doměkka. Potom přilijeme smetanu, mírně prohřejeme a máme hotovo. Vepřové podle uzenáře podáváme s houskovými knedlíky, těstovinami či noky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ohen |13. února 2013
ukládám, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!