Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Vepřové ražniči

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté, osušené maso nakrájíme na stejné kostky, slaninu na plátky, cibuli nakrájíme na silnější kolečka a papriku na kousky. Všechny suroviny střídavě napichujeme na špejle a hotové špízy potřeme směsí oleje, rozetřeného česneku, pepře a soli. Ogrilujeme ze všech stran dozlatova. Během grilování špízy otáčíme a potíráme olejem. Podáváme je s opékanými brambory nebo bramborovými hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |1. března 2013
Dovolím si přidat foto. Máme rádi ražničí!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!