Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Vepřové závitky dušené v kysaném zelí

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Naklepeme si tenké plátky vepřové plece či bůčku. Ty si osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a naplníme směsí nakrájených jablek se sterilovanými okurkami. Plátky si stočíme do závitků, spíchneme jehlami a obalíme v mouce. Rozehřejeme si tuk a osmahneme si nadrobno nakrájenou cibulku, vložíme závitky, které opečeme. Poté přisypeme pokrájené kysané zelí, jalovičky, bobkové listy a podusíme doměkka. Hotové závitky se zelím podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!